MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
2 z 9
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Marchewkę poszatkuj na cienkie plasterki.
fot. Anna Daniluk

Soczysta marchewka po koreańsku do obiadu. Tę surówkę możesz jeść w nieskończoność. Podaję ją do kotletów schabowych i pulpetów

Marchewka po koreańsku. Etap 1

Marchewkę poszatkuj na cienkie plasterki.

Zobacz również

Sobota na Koneckich Błoniach pełna atrakcji. Gwiazdą wieczoru Kapela Krakowska

NOWE
Sobota na Koneckich Błoniach pełna atrakcji. Gwiazdą wieczoru Kapela Krakowska

Startuje ORLEN 80. Rajd Polski na terenie powiatu oleckiego

Startuje ORLEN 80. Rajd Polski na terenie powiatu oleckiego

Polecamy

Najlepsze ogórki w curry z przepisu babci Janki. Co roku ustawia się po nie kolejka

Najlepsze ogórki w curry z przepisu babci Janki. Co roku ustawia się po nie kolejka

Wyśmienity dżem z czereśni na zimę. Podaj go do gofrów

Wyśmienity dżem z czereśni na zimę. Podaj go do gofrów

Szukasz pomysłu na arbuza? Zjedz prostą sałatkę na lato

Szukasz pomysłu na arbuza? Zjedz prostą sałatkę na lato